Bluum_logo1

Dette hjelper Bluum deg med

Først og fremst å velge. Velge leker som fenger lenge, som er trygge, slitesterke og  miljøvennlige. Slik sparer vi deg også for tid, penger og dårlig samvittighet.

Leker som brukes ofte og varer lenge

Lek og leker er en viktig del av barns utvikling. Det er en grunn til at noen typer leker har blitt klassiskere; barn synes de er spennende! Barn trenger ikke mange leker. De trenger noen få de kan bruke om og om igjen og på stadig nye måter. Leker som tåler å bli brukt over tid. Det er slike leker du får hos Bluum.

Rett leke til rett tid

Det er forsket mye på hvilke leker som påvirker barns utvikling positivt. Bluum vet hvilke. Vi kobler kunnskapen om hvordan og når barn er klar for å lære nye ting med innsikt om produktkvalitet og om hva barn liker. Slik at du kan bruke tid med barnet ditt i stedet for å lete etter gode leker selv.

Trygge leker i sunne materialer

At lekene er testet og godkjent etter norske og europeiske krav er selvsagt. Men ikke godt nok for Bluum. Vi tilbyr deg bare leker i sunne, naturlige materialer fra bærekraftig produksjon, slik at du er helt trygg på at du bare gir barnet ditt det beste. Med god samvittighet.

Lekene ekspertene anbefaler

Ingen Bluum-leker er tilfeldig valgt. Vi har saumfart verdensmarkedet etter de lekene utviklingsekspertene mener er de aller mest pedagogiske og engasjerende for små barn. Leker som samtidig er trygge, varige og bærekraftig produsert.

Din handlekurv