Strikkeoppskrifter – Strikkepakker med oppskrift og garn

Her finner du Bluum sine strikkepakker til baby, barn og dame. Unike strikkeoppskrifter med garn av høyeste kvalitet. Våre oppskrifter er enkle å følge, selv for nye strikkere.

Bestselgere


Strikkepakker til baby, barn og voksne

Vi har et stort antall unike strikkeoppskrifter, innen de fleste kategorier. Gensere, jakker, strikkesett, koseposer, lue, hals og mye mer!

Nyheter


Kun naturlige garntyper

Våre strikkepakker inneholder garn av høyeste kvalitet i eco babyull, merinoull, med mer. Alt som strikkes med vårt garn skal føles mykt og behagelig mot huden til store og små.

Koseposer


 • 0 out of 5

  Strikk Babyteppe Perle – garnpakke fra Bluum i Fluffy

  Nyhet! Babyteppe Perle, et himelsk mykt og lett teppe strikket med perlestrikk i garnet Fluffy. Garnet Fluffy er et mykt, lett og luftig strikkegarn i myk baby alpakka og ekstra fin merinoull. Teppet er enkelt å strikke, størrelsen er ca 84×84 cm. Modellen er strikket i fargen Lemon, men du kan velge i flere fine farger. Garnpakken inneholder alt garnet du trenger for å strikke dette myke og lette teppet, pluss oppskrift. Garntypen er Fluffy fra Jord Clothing (42% myk baby alpakka og 58% ekstra fin merinoull). Strikkes på pinne 5 (anbefalt rundpinne 80cm). Trenger du strikkepinner? Bestill i tillegg her.

  kr 709
 • 0 out of 5

  Strikk Kosepose Klara – garnpakke fra Bluum i Møy alpakka og ull

  Strikk denne herlige koseposen i vårt nye garn Møy, en blanding av ren alpakka og highlandull. Den gode knappeåpningen foran gjør at den passer godt å ha i vognen. Garnet er godt på pinnene, og gir et jevnt og fint strikk. Koseposen passer til baby fra 0–5 måneder og strikkes på pinne 7. Modellen på bildet er strikket i fargen Greige, men vi har flere flotte farger å velge mellom. Garnpakken inneholder alt garnet du trenger for å strikke denne myke og gode posen, pluss oppskrift. Garntypen er Møy fra Gjesdal Garn (50% alpakka og 50% peruansk highlandull). Trenger du strikkepinner? Bestill i tillegg her.

  kr 629