Mimos-puten forebygger flatt bakhode

Mimos-puten er en helt ny ergonomisk babypute utviklet for å forebygge og korrigere flatt eller skjevt bakhode de første levemånedene. Puten reduserer direkte trykk mot bakhodet, og er formet slik at barnet alltid ligger med ansiktet vendt opp. 

Mimos-puten er utviklet av en gruppe leger, nevrokirurger og fysioterapeut, for å redusere press på det myke bakhodet til babyen. Bruk av puten gjør at hodet får vokse normalt og rundes ut til sin naturlige form. Puten er mest effektiv når den tas i bruk tidlig, og vi anbefaler derfor bruk fra barnet er nyfødt av, for å forebygge flatt bakhode.

Mimos-puten er unik og gir mange fordeler – effektiv reduksjon av press, trygghet, høy komfort og god hygiene.

  • 400% mindre trykk på bakhodet. Effektiv for forebygging og korrigering av spedbarnsasymmetri, dvs. den forhindrer at det myke babyhodet blir/forblir  flatt på siden eller bakhode.
  • Helt trygg for babyer og småbarn. 100% pustende. 94% av volumet er luft. Mimos babypute er laget i 100% økotex-materiale.
  • Myk og behagelig. Mimos-puten er laget av 100% supermykt og fleksibelt 3D materiale, noe som hjelper barnet å hvile godt.
Din handlekurv