Denne siden omhandler hvordan våre siter bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å bruke våre siter* samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Hva er en informasjonskapsel

Informasjonskapsler er små filer lagret på din datamaskin av nettleseren din (for eksempel Internet Explorer, Firefox eller Chrome) ut fra en forespørsel fra den nettsiden du besøker. En slik informasjonskapsel gjør at siden du besøker kan huske ting om deg slik som innstillinger og brukerhistorien din på den websiden eller sørge for at du alltid er logget inn.

Informasjonskapsler kan lagres på din datamaskin for en kort periode (for eksempel så lenge som nettleseren din kjører), eller for en bestemt periode, det kan være dager, måneder eller til og med år. Informasjonskapsler som ikke er laget av den siden/domenet du besøker akkurat nå, er ikke tilgjengelig og kan ikke benyttes av denne siden.

Sandviks bruk av informasjonskapsler

Våre domener* bruker informasjonskapsler til flere ting. Det inkluderer:

  • Registrering og vedlikehold av din informasjon: Det sikrer at du kan forbli innlogget, og beholde det språket og oppsettet du har valgt.
  • Statistikk: Dette hjelper oss i å forstå hvordan brukere benytter websidene, og gjør at vi kan forbedre dem.
  • Reklameinformasjonskapsler (tredjepartsleverandører): Om siden viser reklame ønsker leverandører av denne å få statistikk på antall reklamevisninger eller tilsvarende aktiviteter. Disse informasjonskapslene blir satt av de som leverer reklamen, og Sandviks har ikke tilgang til den informasjonen disse kapselen samler inn.
  • Andre tredjeparts informasjonskapsler slik som Liker på Facebook og Twitter deling: Disse informasjonskapslene blir generelt alltid satt av en uavhengig tredjepart, så Sandviks har ikke tilgang til den informasjonen disse kapslene lagrer.

Ta bort/Deaktivere informasjonskapsler

Håndtering og vedlikehold av informasjonskapslene dine må gjøres fra innstillinger i den gjeldene nettleseren du bruker. Her er en liste av guider som viser hvordan du kan endre dette i noen populære nettlesere:

* Våre siter: sandviks.com, goboken.no, babyverden.no, familieverden.no, min123.no, minabc.no, minefakta.no, laralese.no, twinsy.no, disneyklubben.no, navnemerket.no

 

Din handlekurv