Ull innerst mot huden.

Derfor bør du velge ullundertøy til barnet ditt.

Babyer og små barn har følsom hud. Vi ønsker derfor å gi dem den samme beskyttelsen og komfort som større barn og voksne opplever ved bruk av riktig ullundertøy.
Med plaggene fra Laska har vi funnet fram til den mykeste merinoullen. Denne behandler vi ikke med kjemikalier, og har heller ikke prosesser som kan tilføre plaggene unaturlige substanser. Laska merinoull har finere kvalitet enn 17,5 mikron (lavere tall betyr mykere fibre). Mykheten gjør at fibrene bøyer av for huden. Det er dette faktum som gjør at plaggene føles ultramyke. Ull av fin kvalitet har som regel fibre under 23 mikron.
Laska merinoull er 100% naturlig og økologisk. Sømmene verken gnager eller irriterer. Når ullplaggene er av en slik kvalitet, er det vanskelig å finne noe som føles like godt, lunt, tørt og behagelig.

Ull er ikke tull!

Vi har en lang og god tradisjon med å bruke ull her i landet. Med merinoullen har det blitt behagelig å bruke ull også innerst mot kroppen. Ull har egenskaper som vi forsøker å etterligne med syntetiske stoffer, men de blir aldri det samme. Naturen gir oss et råstoff som er helt unikt.

Ved å bruke ull innerst mot kroppen får vi fraktet svette og fuktighet ut i lagene utenfor. Derfor føler vi oss varme selv etter en hard økt, eller hvis vi har vært utsatt for regn og vind. Ull har alltid vært et basisplagg for friluftsmennesker og kroppsarbeidere, og med kvaliteten vi har fra moderne merinoull, er det herlig å oppleve de samme kvalitetene innerst mot kroppen.
Det er ingen grunn for at barn i lek eller barnehage i dag skal fryse eller være klamme. Når du først blir hektet på myke ullplagg, er det vanskelig å velge annet.

Våre plagg fra Laska Kidswear er strikket, sydd og produsert i EU. 100% naturlig og økologisk framstilt.

Ull fungerer som en termostat mot kroppen.

Ull regulerer både kulde og varme, og kan brukes hele året. Start med tynne ullplagg innerst mot kroppen, og bruk deretter de lagene av plagg som trengs for årstiden. Og for vår egen sikkerhet – ull virker flammehemmende. Et unikt produkt fra naturen med alle egenskapene vi forsøker å kopiere på andre kunstige måter.

Ull er som skapt for vårt nordiske klima. Vi innrømmer vel at det er flere dager med vind, regn, snø og kulde, enn de solrike terrassedagene. Men det kan være godt å vite at moderne merinoull også passer på en gjennomsnittlig sommerdag.

Ull er luktdempende. Det er fordi ull er naturlig bakteriehemmende. Dermed vil sokker og undertøy beholde frisk duft lenger enn for eksempel bomull.
Selvrensende? Ja, det er en slags magi i dette. Ved å henge et ullplagg til lufting opplever vi at det nesten er nyvasket. Vi kan bruke plaggene flere ganger mellom hver vask – godt for miljøet, og godt for lommeboka.

Din handlekurv